Nyitóoldal
Magunkról
Munkatársaink
Szolgáltatásaink
Kapcsolatfelvétel
Partnereink
 

Szájsebészet

Rendelőnk alapítóinak és vezetőinek fő szakterülete a szájsebészet, így az ambuláns kezeléseket magas szakmai színvonalon végezzük. Előfordul, hogy olyan probléma merül fel, melynek megoldásához kórházi befekvésre van szükség. Ilyen esetekben biztosítjuk a megfelelő kórházi hátteret.

Implantológiai tevékenységünkön belül egyik szakterületünk az elsorvadt állcsont "újraépítése". Ezzel a speciális technológiával lehetővé tesszük az implantátumok behelyezését azok számára is, akiknél ez az állcsont alkalmatlansága miatt eddig akadályokba ütközött. Szakmai tudásunk folyamatos bôvítése mellett a legmodernebb technikai felszerelésekkel és kiváló minôségű alapanyagokkal dolgozunk: a fogpótlásoknál használt klasszikus kerámia mellett választékunkban megtalálhatóak a modernebb, fémmentes pótlások, héjak, valamint a CAD-CAM technikával készült fogpótlások is.

Fogszabályozás

A fogszabályozás nem csupán esztétikai kérdés: az egyik legfontosabb módja a késôbbi fogászati problémák kiküszöbölésének, emellett kihat a beszédre és a mimikára is: ezért nagyon fontos, hogy a pontos diagnózist szakszerű ellátás kövesse, hiszen a szabályozás során végbemenő változások közvetlen kihatással vannak az egyén további életére.

Rendelônk kényelmes és esztétikus fogszabályzási módszereket kínál felnôttek és gyermekek számára egyaránt. A legmagasabb színvonalú rögzített és kivehetô, éjszakai készülékek nagy választékát kínáljuk, melyek közül szakorvosunk segít kiválasztani a legmegfelelôbbet. Azoknak, akiket az idôszakos esztétikai kellemetlenségek tartanak vissza a fogszabályzó viselésétôl, olyan "láthatatlan" megoldásokat ajánlunk, amelyek a külsô szemlélô számára észrevehetetlenek, mégis hatékonyan korrigálják a kisebb-nagyobb eltéréseket. Rendelônk komplex szolgáltatásainak köszönhetôen szükség esetén azonnali szájsebészeti konzultációt is biztosítunk.

Endodoncia

Az endodoncia az utóbbi években rendkívüli fejlődésen ment keresztül, elsősorban a kezelések során alkalmazott műszerek és eszközök területén. Ezt követve, rendelőnkben is használatos a gyökércsúcs meghatározó (apex lokátor), a gépi gyökércsatorna tágító berendezés és a digitális röntgen. A gyökértömések hosszútávú sikerét ezek nagy mértékben növelték. A gyökércsúcs körüli folyamatok nagy részt így már konzervatív módon is lehet kezelni, szükségtelenné téve a sebészi beavatkozást.

Dentálhigiéné

Betegeink számára professzionális szájhigiéniai ellátást nyújt képzett munkatársunk, akár egy szájsebészeti vagy szabályozási kezelés elôkészítéseként, akár önálló szolgáltatásként. Igény szerint személyre szabott fogápolási tanácsadással is szolgálunk, megkönnyítve a hozzánk forduló betegek mindennapjait.

Munkatársaink több nyelven beszélnek, így a rendelőnkben kezelés alatt álló külföldieket angolul, németül, szerbül és horvátul egyaránt meg tudjuk szólítani.

Rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal áll kapcsolatban:

- Allianz Hungária Egészségpénztár
- Aranykor Egészségpénztár
- AXA Egészségpénztár
- Danubius Gyógyüdülők Országos Egészségpénztár
- Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
- Évgyűrűk Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
- Generali Egészségpénztár
- Honvéd Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár
- K&H Medicina Egészségpénztár
- MKB-Egészségpénztár
- OTP Országos Egészségpénztár
- Patika Egészségpénztár
- Postás Egészségpénztár
- Pro Vita Egészségpénztár
- Tempo Országos Önkéntes Kieg. Egészségpénztár
- Vasutas Egészségpénztár
- Vitamin Egészségpénztár

Szükség esetén készek vagyunk további egészségpéntárakkal is szerzôdést kötni.

 
English Deutsch emerson (webfejlesztés)